Rondreis west amerika

Ben je op zoek naar een onvergetelijke vakantie? Amerika is een veelzijdig land waar er voor ieder wat wils is. Je krijgt het gevoel van ultieme vrijheid door de uitgestrekte vlaktes en mooie natuur. Iedereen spreekt Engels, waardoor het gemakkelijk is om jezelf te redden. Daarnaast zijn Amerikanen ook gemakkelijk om aan te spreken en helpen toeristen graag verder. Hierdoor voel je je welkom en kan je met een gerust hart rondreizen. West Amerika heeft veel te bieden qua steden en prachtige natuur. De rode canyons, levensgrote cactussen en imponerende rotsformaties laten je verliefd worden op het land van de vrijheid.

Alleen of met je familie

Een rondreis in West Amerika is erg geschikt om alleen of met een partner te doen. Je kan gemakkelijk een auto huren om de plekken op je eigen tempo te bezoeken. Met eigen vervoer haal je het meeste uit je vakantie. Zo kan je zelf bepalen welke plekken je bezoekt en hoe lang je hier verblijft. Met een camper ben je niet afhankelijk van hotels of motels, en kan je bijvoorbeeld midden in de natuur overnachten. Indien je met je familie een rondreis West Amerika gaat doen, is het ook fijn om met een auto rond te reizen. Veel hotels hebben een vierpersoonskamer waardoor je kan profiteren van voordelige overnachtingskosten. Zo hoeft een vakantie niet veel te kosten.

Routes in West Amerika

Er zijn bepaalde routes die populair zijn  onder vakantiegangers die een rondreis in West Amerika maken. Welke route bij jou past hangt van jouw persoonlijke situatie af. Ben je een echte natuurliefhebber? West Amerika heeft verschillende nationale parken zoals Yellowstone national Park en Seqouia bomenformaties waar je je ogen uit kan kijken. Ook mag je de Grand canyon niet missen tijdens je rondreis. Ben je meer een stedenliefhebber? In West Amerika bruist het ook van de steden waar altijd wat te beleven is. Zo kan je je geluk beproeven in Las Vegas en een gokje wagen! Of ga lekker surfen in San Diego en rijd langs de baywatch stranden van Los Angeles.

Welke bestemmingen passen het meest bij jou?

Welke route het beste past bij jou, hangt af van verschillende factoren. Indien je alleen of als stel reist, kan je de reis op een hoger tempo indelen en hoef je niet alles van tevoren te plannen. Met kinderen is het echter fijn om van tevoren de reis ingedeeld te hebben zodat je hier gedurende de rondreis geen omkijken meer naar hebt. Met wat meer rust en pauzes zorg je dat het reizen niet te vermoeiend wordt en leuk blijft voor jou en de kinderen. Zo kan je spanning en avontuur afwisselen met relaxen.