bungalowpark Limburg

Mooiste park in de regio

Ben je op zoek naar een bungalowpark Limburg waar meer dan voldoende is te doen, dan ben je bij de Leistert aan het goede adres. Het prachtige park is niet voor niets al meerdere keren uitgeroepen tot mooiste park van Limburg, of misschien is het wel het mooiste park van Nederland. Met de mooie kavels die zeer ruim zijn opgezet heb je veel privacy, nog maar niet te spreken over de luxe bungalows die er op zijn gebouwd. Van een authentieke boerderij bungalow tot een hypermoderne.

 

Luxe vakantiegevoel

 

Wil je een luxe gevoel ervaren ook dan kun je niet om bungalowpark Limburg heen, huur er een bungalow met alle luxe faciliteiten die je maar kunt bedenken. Sauna en een whirlpool staan tot je beschikking om heerlijk te ontspannen, even echt het gevoel te hebben op vakantie te zijn. Ook een bungalow met speciaal voor de kinderen, een speeltuin in de achtertuin. Op deze manier heb je nooit omkijken naar de kinderen, maar kunnen deze elk moment van de dag naar de speeltuin.

 

bungalowpark Limburg

Voor iedereen geschikt

 

 

In bungalowpark Limburg voelt iedereen zich thuis, of je nu een rasechte kampeerder bent of je bent meer gesteld op wat luxe. Dat is de kracht van de het park, maar we mogen de vele faciliteiten voor jong en oud ook niet vergeten. De restaurants waar je lekker kunt eten als je geen zin hebt om te koken tijdens je vakantie, of de snelle hap in de snackbar. In de supermarkt kun je de dagelijkse boodschappen halen, als je toch in je verblijf wilt koken.