Originele uitjes met je vrienden

Heb je zin om weer eens op pad te gaan met vrienden maar je hebt geen idee waarheen? Dat is begrijpelijk. Een uitje verzinnen is de eerste paar keren heel leuk maar het is absoluut niet gek dat je na een paar uitjes eigenlijk niet meer zo goed weet wat je moet doen met de vriendengroep. Het grootste nadeel van zoiets organiseren ligt toch echt bij het aantal mensen dat meegaat waarbij je rekening moet houden met iedereens wensen. Want wat de één fantastisch vindt, is voor de ander weer helemaal niets. En voor je het weet ben je een aantal maanden verder en heb je nog steeds niet echt iets leuks uit kunnen kiezen. En dat dagje Amsterdam is leuk maar dat komt iedereen ook wel een beetje de neusgaten uit. Dus om wat leuks te bedenken zijn hier een paar toffe ideeën zodat je er zeker van kan zijn dat iedereen een geweldige tijd heeft!

Voetbalreis naar Real Madrid

Naar een voetbalwedstrijd gaan is iets wat vaak gedaan wordt met een groep vrienden, maar wat dacht je van een wedstrijd in het buitenland. Plan bijvoorbeeld een voetbalreis naar Real Madrid met een groep vrienden.  Dat is een hele vette ervaring waar niet iedereen meteen aan denkt als je nadenkt over het organiseren van een uitje. Het grootste voordeel van voetbalreizen is vooral dat alles al voor je wordt geregeld. Het is dus niet nodig om voor iedereen een ticket en hotel te regelen. Hierdoor weet iedereen ook waar hij of zij aan toe is. Ook de ticket voor de wedstrijd hoeft in de meeste gevallen niet meer geregeld te worden. En je bent er ook nog eens een paar dagen helemaal uit! Een mini vakantie, die ook nog eens in teken staan van voetbal!

Een vakantiehuis

Met z’n allen naar een vakantiehuis, dat lijkt een hoop gedoe, maar dat valt hartstikke mee. Gelukkig zijn er op het internet heel veel manieren om met een paar klikken op de knop een ruimte te huren die voor een paar dagen ontspanning kan bieden aan een groep vrienden. Denk aan een leuke plek in de natuur of juist in een stad waar iedereen al wel eens heen wilde gaan.

Een proeverij

Als er geen tijd is om een paar dagen achter elkaar weg te gaan dan is een proeverij ook perfect voor een uitje met vrienden. Dat hoeft geen bier of wijn te zijn, dat kan ook whiskey zijn. Je kan lekker met elkaar een drankje doen terwijl je er ook nog wat van opsteekt!