De perfecte stedentrip

Barcelona is de perfecte stad om een stedentrip te doen, je hoeft je geen moment af te vragen wat te doen in Barcelona als je er bent. De stad heeft vele gratis bezienswaardigheden waarvan je kunt genieten, en die je stedentrip compleet maken. Of je nu van lekker wandelen houdt, of lekker wilt shoppen met je vriendin. Maar je kunt natuurlijk ook het een en ander combineren met elkaar, om zoveel mogelijk te zien en te doen in deze prachtige stad. Er zijn ook voldoende leuke overdekte en openlucht markten die je kan bezoeken.

Wat te doen in Barcelona

Genieten van vele muzikanten

Ben je een liefhebber van straatmuzikanten dan zit je in Barcelona helemaal op zijn plaats, in de zomer zie je in vele straten en op pleinen verschillende muzikanten. Van professionals, tot kinderen die met muziek maken een zakcentje willen verdienen. Wil je het echte oude Barcelona zien, dan moet je zeker de oude wijk El born bezoeken. Hier kun je heerlijk wandelen, en de oude cultuur van Barcelona opsnuiven. Natuurlijk kun je er niet onderuit om even ergens wat te eten of te drinken, om je bezoek compleet te maken.

Even bijkomen op het strand

Naast alle bezienswaardigheden heeft Barcelona ook een prachtig strand om van te genieten, hier vind je ook diverse leuke barretjes en restaurants waar je iets kunt nuttigen. Kies een leuke tent uit, en geniet van een prachtig uitzicht over de zee. Vind je wandelen leuk dan is het aan te raden een wandeling te maken over de boulevard, waar je lang allerlei leuke tentjes loopt. Ben je een liefhebber van mooie natuur of een park, dan zijn er ook parken waar je kunt picknicken. Er zijn in Barcelona veel prachtige parken, waar je niet omheen kunt om even heen te gaan om te picknicken.