groepsaccommodatie in overijssel

In Twente is van alles te beleven

Breng je een weekje door in het mooie Twente, bijvoorbeeld in een groepsaccommodatie Twente? Dan wil je natuurlijk ook wat te doen hebben! Gelukkig is er in Twente van alles te beleven en kun je je dus prima vermaken in deze prachtige streek in Nederland. Of je nu op pad gaat met de hele familie en graag actieve dingen wil ondernemen met je kinderen, of misschien juist rustig met je partner of vrienden/vriendinnen uitstapjes voor volwassenen wil maken, voor elk is wat wils in het mooie Twente.

Activiteiten samen met kinderen

Met je gezin op een camping of een familieweekend in een groepsaccommodatie Twente? Dan is het natuurlijk leuk om met de kinderen op pad te gaan. Denk bijvoorbeeld aan de Museumfabriek in Enschede, waar alles gericht is op spelen, leren, experimenteren, dromen en doen! Leuk voor jong en oud. Wil je graag meer over de natuur ontdekken? Op de Sallandse Heuvelrug vind je Natuurmuseum Holterberg, met het Groote Kikkerpad en een leuke speurtocht in het Bos van Daantje Das. Had je wat actievers in gedachten? Ga dan snel door naar Avonturenpark Hellendoorn, waarvoor de hele familie genoeg te doen is!

Op pad met volwassenen

Ga je zonder kinderen op pad? Misschien geef je dan de voorkeur aan een dagje kunst en cultuur beleven of één van de vele prachtige landgoederen in Twente bewonderen. Duik bijvoorbeeld in de rijke geschiedenis van de Canadese Begraafplaats in Holten, of bezoek het Zoutmuseum in Delden. Geschiedenis vind je ook op het mooie Landgoed Warmelo in Diepenheim, of Landgoed Weldam in Markelo. Liever een kasteel bezoeken? Kan ook! Wat dacht je van Kasteel Huis te Diepenheim in Diepenheim of Kasteel en landgoed Twickel in Delden? Waan je een echte ridder of prinses op deze prachtige plekken in het mooie Twente en geniet van de geschiedenis!