Safari tent veluwe

Wil je echt een met de natuur worden?

Midden in de natuur, overnachten in een safari tent Veluwe voor een unieke ervaring. Dacht je al eens te genieten in de natuur, dan heb je deze ervaring nog niet meegemaakt. Temidden van alle prachtige natuur, omringd door bomen en groen en dieren die je met een beetje geluk ook ziet. Wat is er fijner dan wakker te worden, en direct midden in de natuur te staan met je kopje koffie. Een mooier en leuker begin van de dag is er niet, bij Buitenplaats Beekhuizen ga je het echt meemaken.

Genieten van de dieren

Wanneer je overnacht in een safari tent Veluwe heb je grote kans dat je ook mooie dieren tegenkomt, herten en eekhoorns bijvoorbeeld. Je kunt zowel met je partner, of met het hele gezin naar Buitenplaats Beekhuizen. De tenten zijn namelijk beschikbaar in twee soorten, een voor vier personen en de grote uitvoering welke geschikt is voor zeven personen. Op deze manier kun je ook met vrienden, een lekker weekend erop uit in een unieke omgeving.

Safari tent veluwe

Ga op pad om dieren te spotten

De meeste mensen vinden het geweldig om dieren in de vrije natuur te zien, op de Veluwe kun je verschillende dieren tegenkomen zoals zwijnen en herten. Of je nu alleen met je gezin bent of met een groep vrienden, met een excursie dieren spotten kom je misschien wel een paar dieren tegen. Met een beetje geluk leg je dit vast en heb je unieke foto’s die je kunt zien aan familie en vrienden. Op Buitenplaats Beekhuizen geniet je niet zomaar van een vakantie, uniek in de natuur zoals je nog nooit hebt meegemaakt.