Vakantiehuis huren?

Een ideale accommodatie als je er lekker uit wilt met vrienden, familie of met het gezin. Het ontdekken van nieuwe omgevingen of juist eventjes uit de vertrouwde omgeving weg te gaan. Of het nu een weekendje weg is of voor een langere periode, een vakantiehuis is altijd lekker luxe. Vakantiehuizen zijn er in alle soorten en maten. Ook qua luxe, ligging en grootte, denk aan een groepsaccommodatie.

Weekendje weg

Om even uit de dagelijkse sleur weg te gaan kan een weekendje weg je al enorm goed doen. Even een nieuwe omgeving, maar ook is het leuk om hier iemand mee te verrassen. Met een weekendje weg geniet je en kan op elk moment geboekt worden. Misschien een lastminute aanbieding pakken? Misschien tijdens de wintermaanden een vakantiehuis met een sauna, tijdens de lente en de herfst dichtbij het bos en in de zomer aan het strand? Zo kan je heerlijk tijdens elk seizoen.

Populaire vakantieperioden
Tijdens de Christelijke feestdagen zijn vakantiehuizen uitermate populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Vaak wordt een langweekend geboekt tijdens het Paas- en Pinksterweekend en tijdens Hemelvaart geniet al 5 dagen. En als Kerst en oud en nieuw vallen, dan hoef je niet eens veel vakantiedagen op te nemen. Jaarlijks blijft de zomervakantie ook populair. Vaak zijn dit de duurste maanden om een huisje te huren.

Lekker aan zee vertoeven

Nederland kent een prachtige kustlijn langs de Noordzee. De Waddeneilanden, Noord Holland, Zuid Holland en Zeeland bieden prachtige grote en schone stranden. Veel verhuuraccommodaties zijn dan ook zeker terug te vinden. Zo zijn vakantiehuizen in Zuid Holland, in plaatsen zoals Ouddorp, Stavenisse en Hellevoetsluis prachtige plekken om te kunnen vertoeven en te genieten van zon, zee en strand! Daarnaast biedt het ook veel mogelijkheden tot het doen van watersportactiviteiten op o.a. het Veerse meer en het Haringvliet.

Geef mij maar de natuur!

Ben je meer van activiteiten in het bos, zoals wandelen, fietsen en mountainbiken? Wellicht is een vakantiehuis in Gelderland op de Veluwe iets voor jou? Gelderland zit vol met prachtige statige bossen, natuurgebieden met afwisselende landschappen en mooie historische steden aan de rivieren de Maas en de Waal. Naast Gelderland kun je ook heerlijk vertoeven op de Drentse Heide of het heuvelachtige Limburg. Allen prachtige provincies waar je ultiem genieten kunt van de natuur.

Vakantiehuisje op een vakantiepark?
Een gezellig restaurant, een leuk animatieteam en een speelpark voor de kinderen of een waar zwemparadijs. Zomaar enkele faciliteiten die je op één van onze vele vakantieparken kunt treffen. Geniet van de gezelligheid en het brede scala aan faciliteiten die een vakantiepark jou te bieden heeft. Zeker voor jonge gezinnen is een vakantiehuis op een park zeker een aanrader! Huur een vakantiehuis op een vakantiepark en ga een zorgeloze vakantie tegemoet! Ook hier vind je altijd een scherpe last-minute deal!