Hi Homes Spanje maakt het mogelijk

Hi Homes Spanje maakt het voor iedereen mogelijk om een woning aan de mooie Costa del Sol te kopen. Ik dacht altijd dat het erg moeilijk zou zijn en dat dit niet voor ons weggelegd was, maar het bleek toch wel mogelijk te zijn!

Hi Homes Spanje biedt de helpende hand

Als je op internet gaat lezen, weet je niet meer wat je wel of niet moet geloven en je leest zo veel verschillende dingen, dat je niet meer weet wat je moet geloven. Dit was bij ons ook zo. Maar dat veranderde toen ik op de site van Hi Homes Spanje kwam. Ik zag dat zij Nederlands spraken en dat vond ik erg fijn, want nu kon ik gewoon in mijn eigen taal alle vragen stellen. Wij werden uitgenodigd op de Nederlandse vestiging en daar namen ze uitgebreid de tijd om alles uit te leggen. Toen wisten wij dat het ook voor ons mogelijk was om onze droom uit te laten komen.

Bezichtigingen in Spanje

Enkele weken later zijn wij naar Spanje gegaan om een aantal appartementen en woningen te bekijken. Bij een tussenwoning hadden wij allebei gelijk een heel fijn gevoel. Dat was het huis wat wij wilden kopen. Dit hebben wij dan ook gelijk tegen de makelaar gezegd. Daarna moest er natuurlijk nog wel het een en ander geregeld worden, maar door de hulp van Hi Homes Spanje was dat allemaal niet zo moeilijk. Afgelopen zomer hebben wij voor de eerste keer vakantie gevierd in ons eigen huis aan de Costa del Sol. Heerlijk!