Het huren van een GreenWheels auto

Als je geen auto bezit, maar binnenkort wel een auto nodig hebt, dan kan dat natuurlijk erg vervelend zijn. Je kunt dan wellicht een auto lenen van een kennis, maar dit is nooit fijn om te vragen. Een van de beste keuzes die je kunt maken is het huren van een GreenWheels auto. Het huren van een GreenWheels auto is immers vrij goedkoop, je hoeft geen borg te betalen en ook hoef je nooit ver te reizen om een GreenWheels auto te huren. Wil je weten hoe het huren van een GreenWheels auto werkt? Lees dan vooral even verder, want je komt er in dit handige artikel snel meer over te weten. 

 

Download de mobiele applicatie

Wanneer je een GreenWheels auto huren Amsterdam Noord wilt, dan is dat zeker een verstandige keuze. Om een auto van GreenWheels te kunnen huren, is het nodig om de mobiele applicatie van GreenWheels te installeren op je telefoon. Je kunt deze applicatie downloaden via de Google Play Store, Apple App Store, maar ook via de website van GreenWheels zelf. Houd er wel rekening mee dat je deze app nodig hebt zolang je gebruik maakt van de auto, dus het verwijderen van de applicatie na het huren van een auto is zeker niet verstandig. 

 

Het maken van een account

Voordat je een GreenWheels auto huren Den Haag kan, is het belangrijk om eerst een account aan te maken bij GreenWheels. Dit kun je gewoon doen via de GreenWheels applicatie die je op je mobiele telefoon geïnstalleerd hebt. GreenWheels wilt graag weten wie je bent, want ze verhuren hun auto’s niet zomaar aan iemand. Het is daarom ook erg belangrijk dat je je rijbewijs bij de hand hebt, want aan de hand van je rijbewijs kunnen zij zien wie je bent en of je een rijbewijs bezit. Als laatste moet je ook een iDeal verificatie uitvoeren. Is alles goed gegaan? Dan kun je beginnen met het huren van een Greenwheels auto, dus lees vooral even verder. 

 

Een auto vinden

Nu je een account aangemaakt hebt, kun je een GreenWheels auto huren. Dit doe je door de GreenWheels applicatie te openen. Je kunt via de GreenWheels applicatie namelijk op zoek gaan naar een auto die bij jou in de omgeving staat. Deze auto’s zijn niet verhuurd en mag jij dus gaan huren. Heb je een auto gevonden die je wilt huren? Dan kun je de auto openen met de mobiele applicatie. Ook kun je de auto starten met de mobiele applicatie. Ben je klaar met het huren van een GreenWheels auto? Parkeer dan de auto op dezelfde plek als waar je deze opgehaald hebt.