Leistert

Even helemaal weg op fijne afstand

Het kan een behoorlijke zoektocht zijn, wanneer je met het hele gezin op vakantie wilt. Aan de ene kant willen jullie het gevoel hebben om even helemaal weg te zijn. Aan de andere kant is het fijn wanneer de reisafstand en -tijd te overzien is, zeker met kleine kinderen. Gelukkig hoef je hiervoor niet ver te zoeken, wij kennen namelijk een camping in Limburg waar je je even in een andere wereld waant. Namelijk camping De Leistert. Benieuwd waarom wij zo’n fan zijn van deze camping? Lees dan snel verder!

Inpakken maar!

Hoe lekker is het om alleen je koffer uit te pakken wanneer je de plaats van bestemming hebt bereikt? Bij dit Vakantiepark Limburg heb je de mogelijkheid om glamourous te kamperen. Niets haringen prikken, tentzeil uitrollen en matjes opblazen. Het enige waar je je druk om hoeft te maken is wat je in je koffer stopt. Jouw opgemaakte bedje staat namelijk al klaar. De keuken trouwens ook, net als een heerlijke eigen veranda. Jij hebt luxe, de kinderen ruimte. Klinkt dat niet als de perfecte vakantie? Leistert

Activiteiten in overvloed

Natuurlijk blijf je niet de hele vakantie voor de luxe tent zitten. Zeker met kinderen moet je voldoende activiteiten hebben om iedere dag iets anders te kunnen doen. Wat dacht je van het geweldige subtropische zwembad? Of die heerlijke zwemvijvers? Ook voor kinderen en hun ouders die niet zo van water houden is er genoeg te doen! Beachvolleybal, fietscrossen of ga creatief te werk in het klushuis. Bij minder mooi weer duik je de grote indoor speeltuin in of vermaak je je op de bowlingbaan. Het is slechts een greep uit de keuze van activiteiten. Tussendoor verzorgen Pluck en Pien van het recreatieteam de leukste verhalen en avonturen. De kinderen hebben wat te vertellen als ze weer thuis zijn!