Australië met de camper ontdekken

Australië met de camper doorkruisen is lang geen slecht idee. Op die manier heb je niet alleen vervoer maar ook altijd de mogelijkheid om te overnachten bij je.

Parkeren op diverse plaatsen door het land

In Australië is overnachten met een camper op veel plaatsen toegestaan. Soms mag dit gewoon langs de weg maar er zijn ook tal van campings en parkeerplaatsen waar je terecht kunt. De bestaande kampeerplekken worden aangeraden omdat deze veiliger zijn en je er van alle gemakken van de camping voorzien bent.

Reizen met een camper biedt voordelen

Als je een lange rondreis gaat maken door het uitgestrekte land kun je daar een gewone auto voor gebruiken maar een camper is wel een slimme keuze. ]Als je na een dag rijden ergens aangekomen bent hoef je niet meer op zoek te gaan naar een hotel om te overnachten. Je parkeert gewoon de camper op een van de plaatsen waar dat kan en mag en kunt meteen gaan slapen. Dit is ook erg praktisch als je met kinderen reist. Zo hoeven zij niet iedere nacht weer opnieuw te wennen aan een bed in steeds een ander hotel.

Bespreek de camper tijdig

Een camper huren kun je na aankomst in het land zelf doen maar met name in het hoogseizoen is de vraag naar deze vervoermiddelen erg groot te noemen. Om er zeker van te zijn dat je een goede camper hebt die bij je reisgezelschap past en waarmee jij naar de plaatsen kunt die jij wilt bezoeken is het verstandig reeds een camper vanuit Nederland te boeken, voordat je op reis gaat. Bij Australia Campers kun je reeds lang van tevoren een camper bespreken. Ze hebben een uitgebreid aanbod aan diverse campers zodat er voor iedereen wel een geschikte te vinden is.