Zomerkamp Club Adventure is een geweldige belevenis voor uw kind

Kinderen hebben zes weken vakantie maar de ouders natuurlijk niet. Club Adventure heeft daar de oplossing voor, namelijk zomerkamp. Dit wordt georganiseerd door professionals die al jarenlange ervaring hebben met kinderen en evenementen voor kinderen van 5 t/m 16 jaar.. Wilt u uw kind een hele nieuwe belevenis laten meemaken? Meldt je dan nu aan voor de zomerkamp van Club Adventure.  

veiligheid staat op nummer 1

De ervaren camping begeleiding op het zomerkamp vindt veiligheid van activiteiten, milieu en natuur, financiële zekerheid en veilig vervoer heel belangrijk. Daarom zijn ze aangesloten bij verschillende keurmerken. Hierdoor is Club Adventure een van de beste kindervakanties is Nederland. U wilt natuurlijk uw kind met een gerust hart achter laten, want het is al moeilijk zat om uw kind sowieso ergens heen te brengen zonder zelf erbij te zijn.

Verschillende soorten zomerkampen

De zomerkamp is verdeeld in verschillende leeftijdscategoriën. Zo zijn er zomerkampen van 5 tot 8 jaar, kamp van 8 tot 10 jaar, jeugdkampen en jongerenkampen. Zo is er voor elke kind wat te doen wat past bij zijn of haar leeftijd. Daarnaast zal het team van Club Adventure er alles aan doen om de vakantie van uw kind fantastisch te maken en een ervaring om nooit te vergeten.

 

Wanneer u interesse zijn, kunt u in Nederland kiezen uit twee locaties in de natuur. Ook is er mogelijk om uit een zomerkamp te kiezen in België. Een ruim overzicht over de zomerkampen die ze aanbieden kunt u duidelijk vinden op de website!