Welke camping in Drenthe heeft uw voorkeur?

Nou, ik moet zeggen, een kampeer vakantie vind ik toch leuker dan ik had verwacht, ik wilde het eerst niet toegeven en u moet het zeker niet doorvertellen maar het is echt zo. We zijn met het gezin dit jaar voor het eerst naar de camping in Drenthe geweest. Het was zo leuk! Ik had het nooit durven dromen, zeker niet met de afkeer die ik had tegen campings en alles wat ermee te maken had. Maar mijn tweeling had er op school veel over gehoord en geleerd en daar hadden ze gezegd dat het zo gezond is om lekker in de natuur op vakantie te zijn en om te genieten van alles om je heen. Ik was er eerst een beetje boos op maar toen ik naar de site campingdeberken.nl ging en daar een camping in Drenthe op zocht en erover las, was ik al bijna verkocht. De camping in Drenthe heeft een mooie ligging, midden in de natuur, ze hebben goede en vooral ook schone sanitair voorzieningen, ook niet onbelangrijk en ze hebben veel speelgelegenheden, binnen en buiten dus de kinderen kunnen kiezen wat ze willen gaan doen. U kunt op de camping in Drenthe in een camper zitten, op een comfort plaats, tentplaatsen en nog meer kampeer mogelijkheden . Ze hebben diverse studio’s, trekkershutten en meer. Diverse arrangementen worden op de site beschreven en ook aanbiedingen die er op dat moment zijn. De faciliteiten worden duidelijk en uitgebreid omschreven en er is gewoon heel veel te doen! U kunt er met een hond kamperen dus uw trouwe vriend hoeft niet thuis te blijven, er is gratis WiFi en een brasserie waar u lekker kunt gaan eten als u dat wilt. Voor de kids zijn er verschillende speeltuinen, een knutselzolder een super leuk recreatie programma. In de omgeving kunt u zwemmen, padel spelen, paardrijden, golfen, fietsen, wandelen en nog veel meer leuke dingen. U kunt via de site gelijk boeken voor de datum dat u wilt gaan en dan ook gelijk betalen. Reviews van klanten die u zijn voor gegaan zijn natuurlijk ook te lezen op de site!

Wilt u ook naar een camping in Drenthe?

Geef deze camping dan eens een kans, het is prachtig en leuk om te zien alleen al. Er zijn veel mogelijkheden om te logeren, er is heel veel leuks te doen en ik heb ook nog eens gelezen dat als u een hond heeft, deze ook mee mag. Wat wilt u nog meer? Wij hebben enorm genoten en de kids willen graag nog een keer terug gaan en daar geven we ze natuurlijk gewoon lekker hun zin in!

Ook eens naar een echt leuke camping in Nederland?

Dan is deze site dé plek voor u om naartoe te gaan, want:

  • Er is veel te doen
  • U hond mag ook nog eens mee komen
  • U kunt op diverse plekken logeren

Echt heel leuk deze camping en een aanrader voor elk gezin met kinderen, want zij zullen deze camping ook heel erg leuk vinden!