Prachtig bankstel geheel naar eigen wensen laten uitvoeren

Ik weet niet hoe het met de lezer van mijn blog zit, maar ikzelf hou er echt van als mijn interieur gepersonaliseerd is, als je mijn eigen smaak er echt in terugziet. Voor mij daarom geen meubels van een grote meubelboulevard, maar eerder ga ik voor het wat kleinschaliger werk – meubels die met de hand gemaakt worden en naar gelang je eigen wensen voor de vormgeving ervan. Daarom ben ik ook zo blij met mijn ontdekking van de firma Wortman, waar ik onlangs nog een opdracht voor een nieuw bankstel heb laten uitvoeren.

Waarom de keuze voor Wortman?

Waarom nou kiezen voor Wortman? Mijns inziens is de belangrijkste reden dat het de kundigheid van het vak er hoog in het vaandel staat, dit zijn mensen met zowel kennis van de materialen als de jarenlange expertise die je enkel en alleen opdoet als je er al jaren achtereen mee werkt. Zo kun je al je wensen doorgeven voor een meubel, bijvoorbeeld in materiaal en bekleding van de bank, maar ook in de gewenste afwerking daarvan. Dat geeft je de vrijheid een bank geheel naar je eigen wensen te kunnen laten vormgeven – met als uitkomst dat het aan je interieur écht iets bijzonders toevoegt.