Lekker op vakantie met de camper!

Het is weer bijna zover, de zomer en hiermee ook de zomervakantie staan weer voor de deur! Elk jaar opnieuw is het weer zoeken en goed nadenken waar je dit jaar heen zult gaan, ga je een camper huren Zweden, blijf je in Nederland of huur je ergens een huisje? Al deze opties zijn natuurlijk hartstikke leuk! In de zomervakantie zijn we vaak geneigd om naar het zuiden te reizen, we gaan maar al te graag naar Frankrijk, Italië, Spanje of Portugal. Des te leuker om in de zomervakantie een keertje naar het noorden te trekken! Denk eens een landen zoals Noorwegen, Zweden en Finland!

Heerlijk vertoeven in Zweden.

Een land waar je echt heerlijk kan vertoeven, ook in de zomervakantie, is Zweden. Het land van de IKEA, ABBA en Pippi Langkous heeft nog veel meer dan dat te bieden. Het land bestaat uit heel veel mooie bossen en veel mooie meren. Het land is vooral echt heel erg ruim, er is zo verschrikkelijk veel mooie natuur en gewoon zoveel ruimte dat je je er automatisch heel vrij! Door al deze ruimte is het des te leuker om het land te ontdekken door een camper te huren!

Een fijne vakantie in Noorwegen.

Als je graag naar een ander land in het noorden wilt gaan is Noorwegen ook echt een hele leuke keuze! Dit mooie land staat vooral bekend om zijn prachtige en bijzondere natuur. Denk bijvoorbeeld aan alle mooie fjorden en kliffen. Ook de besneeuwde bergen en natuurlijk het prachtige noorderlicht zijn niet te missen! Dit land is ook weer zo ruim en rustig dat je je hier direct helemaal zen zult voelen. Ook tijdens deze trip kan je alle bezienswaardigheden het allerbeste bezoeken door een camper huren Noorwegen!