Groeilampen

Kweken en licht

Het is algemeen bekend dat planten zonlicht nodig hebben om te kunnen groeien. Ook bij het kweken van zaden is licht onmisbaar om tot een goed resultaat en een goede oogst te kunnen komen. En niet alleen bij het zaaien, maar zeker ook bij het groeiproces is licht onontbeerlijk. Aangezien we in Nederland lang niet altijd kunnen beschikken over zonlicht, is het meestal wel nodig om zelf voor verlichting te zorgen tijdens het kweken en tijdens de groeifase van planten.

Groeilampen

Groeilampen worden meestal specifiek gebruikt tijdens de groeifase van planten. Deze lampen zijn met name ook heel geschikt voor het belichten van stekken en moederplanten. Groeilampen geven wit licht, alleen led groeilampen hebben meer een blauwige kleur.

Groeilampen bij Grow expert

 

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van groeilampen. Wij leveren deze groeilampen in energiezuinige modellen en u koopt deze al vanaf ruim 8 euro. De groeilampen zijn bij ons op voorraad, dus desgewenst kunt u deze al snel in huis hebben. Over het algemeen bezorgen wij de bestelde producten zelfs al de volgende dag bij u thuis.