Wellness

Bodyfit: voor een vakantiegevoel in je eigen tuin

Als je aan vakantie denkt, dan denk je meestal ook aan een zwembad met kristalhelder water. Met een eigen zwembad kun je dat vakantiegevoel gewoon thuis ervaren. Met de producten van Bodyfit kun je zorgen dat het water in jouw zwembad ook kristalhelder is en blijft.

Bodyfit

Zorg voor een goede waterkwaliteit met de producten van Bodyfit

Een zwembad in de tuin is heerlijk. Een verkoelende duik op warme dagen en met een verwarmd zwembad kun je het hele jaar door baantjes trekken. Goed voor lichaam en geest. Maar een zwembad vraagt ook om onderhoud. Op vakantie kun je het lekker overlaten aan het hotel maar thuis ben je zelf verantwoordelijk. En iedereen weet inmiddels dat een zwembad ook een bron van bacteriën kan zijn. Reden te meer om te zorgen dat de waterkwaliteit op orde blijft.

Water

Alles voor je zwembad of spa

Bij Bodyfit kun je bijvoorbeeld terecht voor Aquafinesse. Met dit product houd je het water van je zwembad of spa schoon en fris. Zeker als je geen zin hebt om je hele bad vol chloor te stoppen, is dit een goed alternatief. Al wordt wel aangeraden om er toch een minimale hoeveelheid chloor bij te gebruiken. Bodyfit heeft een eigen webshop. Hier kun je heel eenvoudig online al je producten die je nodig hebt voor het onderhoud van je zwembad of spa kopen. Alles wordt snel geleverd en bij je thuis bezorgd zodat je er niet de deur voor uit hoeft. Gemak dient de mens nietwaar? En zeker in de vakantie. Naast Aquafinesse en andere chloorproducten kun je in de webshop ook terecht voor onderdelen, accessoires, onderhoudsproducten en verzorgingsproducten. Eigenlijk alles op het gebied van wellness vind je in de Bodyfit webshop.

Wil je ook helder en schoon water in jouw spa of zwembad? Kijk dan eens in de webshop van Bodyfit.