Wat is Schiphol park, sleep and fly?

Bij de vele parkeermogelijkheden die Schiphol biedt is er ook nog de park, sleep and fly optie. Deze is speciaal bedoelt voor reizigers die niet direct in het vliegtuig willen stappen, maar eerst goed willen uitrusten. Na een goede nachtrust kan dan de volgende dag worden ingecheckt te Schiphol.

Het voordeel van de park, sleep and fly optie is dat jij je auto kosteloos voor een bepaalde tijd kan kwijtraken op de parking van betreffende hotel. Je hoeft dus niet meer te betalen voor een parkeerplaats te Schiphol. Dat kan aardig schelen, ook al omdat je bij bepaalde hotels zelfs tot 31 dagen gratis mag blijven parkeren. Anderen rekenen weer een klein bedrag erbij na het verloop van de termijn. Vraag er dus goed naar bij het maken van een reservering.

Parkeren

Hoe kom ik dan vanuit het hotel in de terminal aan?

Maak je daar nou geen zorgen om. Elk hotel biedt de optie van een pendelbus aan. Deze rijden op vastgestelde tijden vanuit het hotel naar de terminal. Informeer wel even of er geen extra kosten aan verbonden zijn. Het is vaker wel gratis, maar soms worden er voor bijvoorbeeld vervoer in de avonduren extra kosten bijgerekend.

Met de Schiphol park, sleep and fly optie begint je reis al voordat je in het vliegtuig stapt: Lekker ontspannen en geen zorgen over het parkeren van je auto. Na terugkomst pak je de pendelbus naar het hotel weer en stap zo weer direct in je auto.

Meer informatie: https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/park-sleep-and-fly/