Zwembad

Vakantie dichtbij huis met een zwembad in de tuin

Met een zwembad in de tuin heb je het vakantiegevoel dichtbij huis. Dagelijks een paar baantjes trekken of vooral veel waterpret voor het hele gezin? Voor elke waterwens en budget is er een geschikt zwembad.

Voor elke wens een geschikt zwembad in de tuin

Zwembad in de tuinOm te bepalen welk zwembad geschikt is voor jouw wensen en budget ga je naar een specialist. Zij zijn volledig op de hoogte van het complete assortiment en alle voor- en nadelen en specificaties van de beschikbare modellen. Ze kunnen dan ook snel een link maken tussen jouw wensen en het aanbod. Kies voor een specialist met een groot assortiment. Bodyfit is bijvoorbeeld een erkende Starline dealer en daarnaast bouwen zij in eigen beheer zwembaden van polypropyleen, polyester en hout.

Stel je eigen zwembad samen

VakantiegevoelWelk materiaal voor jou het beste geschikt is, is afhankelijk van je wensen en budget. Je kunt zo zelf je zwembad in de tuin ontwerpen. Het formaat, de vorm, de trap en de randen. Het zijn allemaal zaken die je zelf kunt bepalen. Daarnaast kies je ook aanvullende opties en accessoires. Wil je bijvoorbeeld het hele jaar door gebruik maken van het zwembad? Dan is het fijn als het water in de winter wat warmer is. Een zwembadverwarming is dan een must. Een zwembadoverkapping helpt je om energie te besparen. Bovendien kun je ook besparen op het onderhoud door een overkapping. Zo is je zwembad goed beschermd en kunnen blaadjes niet in je zwembad en dus ook niet in je filters en pompen terechtkomen.

Ervaar ook het vakantiegevoel met een zwembad in je eigen tuin. Het hele jaar door en dichtbij huis. Geniet van de verkoeling van een zwembad in de warme zomermaanden of zorg voor je dagelijkse beweging met een paar baantjes trekken. Waarvoor je jouw zwembad ook wilt gebruiken, er is altijd een zwembad dat past bij jouw wensen.