Hotel Kaatsheuvel heet je welkom!

Er even lekker tussenuit om eens wat anders te doen? Bezoek dan de enige echte hotel Kaatsheuvel! Gevestigd in deze stad en zeer zeker de moeite waard om eens naar binnen te wandelen. Je hoeft er immers niet verplicht te overnachten. Ook kun je ervoor kiezen om de heerlijke menukaart te proeven. Kortom, voldoende te vinden bij dit bedrijf. Tevens ook de moeite waard!

Overnachten in het hotel

Zelf wonen wij nog wel een eindje rijden van de Efteling. Erg jammer aangezien wij hier graag naartoe gaan. Enfin, hierdoor hebben wij er vorige week voor gekozen om een volledig weekendje weg te boeken. Zo konden wij twee dagen in het park rondlopen zodat wij alles kunnen zien. Alleen kwamen wij al snel uit op een probleem, wij moesten dan nog wel een hotel zien te vinden. Het liefst wel een verblijf waar je op je gemak kunt overnachten. Geen luxe of iets dergelijks want daar houden wij totaal niet van.

Met deze gedachten zijn wij op het internet gaan zoeken. Al snel kwamen wij terecht bij dit hotel in Kaatsheuvel. Bij het zien van de website wisten wij zeker dat zij ervoor zullen zorgen dat ons weekend perfect zal verlopen. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen om onze overnachting te boeken. Binnen een paar tellen was het gelukt en hoefde wij alleen nog maar te wachten tot het zover was dat wij mochten vertrekken.