Een luxe villa op Curaçao huren bij Curaçao Exclusief

Echt genieten van een vakantie, daar zijn hagelwitte stranden, levendige dorpjes en vriendelijke inwoners voor nodig. Laat dat nou precies de omschrijving van Curaçao zijn. Met ook nog mooie duik- en snorkelplekken is het eiland een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust maar ook activiteit. Nog op zoek naar een fantastische accommodatie om uw verblijf op het eiland net dat beetje extra aangenaam te maken? Kies dan voor villa Boca Gentil huren bij Curaçao Exclusief. De villa’s zijn gelegen op het Boca Gentil resort, te vinden in de wijk Jan Thiel. Met een ideale ligging aan de zee hebben de luxe en veilige accommodaties een prachtig uitzicht. Hier geniet u van privacy en optimale rust, met avontuur om de hoek.

Verschillende villa’s op Boca Gentil

Neem bijvoorbeeld wanneer u maar wenst een duik in uw eigen, bij de villa horende zwembad. Alle villa’s zijn verder en modern en ruim en beschikken vrijwel allemaal over een ruim terras met uitzicht op zee. Ook voor gezinnen met kinderen en mensen die minder goed ter been zijn, zijn er geschikte villa’s te vinden in Boca Gentil. Zo heeft Curaçao ook villa’s met kinderzwembad en rolstoeltoegankelijke accommodaties in de aanbieding. Elke villa geeft de specifieke voorzieningen duidelijk aan, zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan. Dichtbij vindt u de Jan Thiel Baai, met voor de liefhebbers veel winkeltjes, restaurants en bekende beachclubs als Zanzibar en Papagayo.

Gemakkelijk online boeken

Lijkt een luxe villa op Curaçao u wat? U boekt uw accommodatie op Boca Gentil snel en gemakkelijk online via Curaçao Exclusief. Alle mogelijkheden zijn overzichtelijk op de website gepresenteerd en bij elke villa staat duidelijk aangegeven welke voorzieningen erbij horen. Tevens vindt u een groot aantal foto’s van elke villa. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent het huren van een villa op Curaçao? Neem gerust contact op met Curaçao Exclusief of breng een bezoek aan de website.