Doe vakantie Noord-Holland!

Een echte doe vakantie, als dit je aanspreekt lees dan vooral verder!

Als je eindeloos lang wil wandelen in het bos, wil suppen in Den Helder of wil fietsen langs de kust is de kop van Noord-Holland de perfecte locatie voor jou. De kop van Noord-Holland, ook wel Holland boven Amsterdam genoemd stond voorheen bekend als het stoffige stukje land boven de grote hoofdstad. Maar niets is minder waar! De afgelopen jaren is de kop van Noord-Holland heel snel afgekomen van dit vooroordeel.

Het is dan ook niet een verrassing dat het toerisme toeneemt in het gebied, al merk je daar zelf niets van aangezien het gebied zo groot en uitgestrekt is dat je niemand tegen komt als je dat niet wil. Kortom rust is het sleutelwoord van de kop van Noord-Holland.

Weekend weg

Naast lekker dagje weg kan je er ook voor kiezen om een geheel weekend weg te plannen! Zo kan je overnachten in een strandhuisje in Julianadorp maar als je echt terug wil naar de natuur kan je er ook voor kiezen om lekker te kamperen, volledig uitgerust met privé sanitair! Zo kan je nog langer genieten van de activiteiten die de kop van Noord-Holland te bieden heeft.