De beste ondersteuning tijdens het fietsen

Uit elektrische fiets test 2020 kwam de Amslod fiets met middenmotor er als beste uit. Deze biedt een goede ondersteuning voor iedereen die niet meer zo bekwaam is om te fietsen. Ook helpt het bij het opbouwen van een goede conditie. Je bent ook nog eens in de frisse lucht wat zorgt voor een mentale gezondheid. Maar terugkomend op de fiets. Deze fietsen zijn geschikt om mee tegen de wind in te fietsen. Ook kun je ermee bergopwaarts zonder dat je hier veel van merkt. Het maken van leuke tochten in de natuur is dus ook mogelijk. En waarom zou je er niet meer naar het werk gaan? Je bent er vaak sneller en hebt geen last meer van parkeerproblemen. Ook de kosten voor een parkeergarage spaar je zo uit. En het is goed voor de gezondheid om dagelijks te bewegen. Een win win situatie.

Welk model is geschikt voor lange afstanden?

Het voorwielmotor model van Amslod is geschikt voor afstanden van wel 50 km en soms nog wel meer. Hier kun je dus prachtige tochten mee maken door de natuur. Maar ook kun je hem gebruiken voor je vakantie. Zo kan je toch even lekker met de fiets een boodschapje doen. Dit kun je in de Amslod fietsen ervaringen lezen. Ook is deze fiets vele malen stiller als andere modellen. Zo kun je rustig met elkaar praten, maar ook genieten van de natuur en de geluiden die daarbij horen.

Waarom je kiest voor Amslod fietsen

Het begint bij Amslod altijd met een gratis proefrit aan huis. Dit zorgt ervoor dat je de verschillende modellen fietsen kunt leren kennen. Onze medewerkers geven je een duidelijke uitleg hoe je deze kunt bedienen. Maar ook kunnen ze adviseren wat er bij jou past op basis van jouw wensen.

De voordelen van een elektrische fiets

De mensen die overstappen op een elektrische fiets kunnen nooit meer zonder. Zo kunnen zij met goed weer naar het werk gaan met de fiets. Dit zorgt ervoor dat we een beter klimaat kunnen krijgen. De uitstoot van het opladen van een accu is vele malen lager als dat je benzine gebruikt in de auto. Ook heb je geen last van parkeerproblemen omdat er in de meeste steden wel een gratis fietsenstalling is. Daarnaast is het ook nog eens gezond om meer te bewegen. Het geeft je ook enige vorm van rust in je hoofd. Zo kun je dag nog eens goed afsluiten en ben je klaar om naar huis te gaan.

Wat klanten over ons zeggen

De Reviews Amslod.nl spreken voor zich. Klanten zijn erg te spreken over de duidelijke uitleg die wij geven bij de proefrit. Bovendien is deze ook nog is gratis en vrijblijvend. Daarnaast krijgen wij ook met regelmaat complimenten over onze garantie. Je hoeft namelijk niet meer met de fiets naar de fietsenmaker tijdens de 2 jarige garantie. Wij komen gewoon bij je thuis, op het werk of een andere locatie waar je gestrand bent. Eigenlijk heb je dezelfde gemakken als die een autogebruiker heeft met ANWB.