Bootverhuur Rotterdam: hoe kan ik dit regelen?

In Nederland worden we omgeven door water en we weten dan ook als geen ander hoe we hier mee dienen om te gaan. Ook in onze steden worden we omgeven door water: meren, plassen en natuurlijk de grachten. Het mooie aan deze wateren is, ze zijn ideaal voor een boottochtje. We maken hier dan ook gretig gebruik van. Ook Rotterdam is de perfecte stad voor een boottocht. Een dergelijk tochtje is geschikt voor meerdere gelegenheden: een feestje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje of een familiedag. In dat gevoel zoek je naar bootverhuur in Rotterdam. Hieronder leggen we uit wat een aanrader is op dit vlak.

Bootverhuur Rotterdam: waarom kiezen voor Rotterdamboot?

Op de site van Rotterdamboot kun je eenvoudig en snel zien wanneer er nog boten beschikbaar zijn. Deze kun je vervolgens reserveren in een handomdraai. In vier stappen is het gepiept: je reserveert eerst online. Vervolgens ga je in real life naar de ligplaats van de gereserveerde boot. Eerst ontvang je een kleine instructie, waarna je weg kunt varen met de boot. Tot slot is het bij stap 4 aan jou om te genieten van je boot op de Rotterdamse wateren. Hierbij kun je varen op diverse watergebieden in en rond Rotterdam. Denk aan de Kralingse Plas of de Schie.

Dan nog wat praktische info over Bootverhuur Rotterdam. De boten die verhuurd worden zijn volledig elektrisch en dus beter voor het milieu. Per 800 kg passen er zo’n 7 personen op één boot. Het is niet nodig om te beschikken over een vaarbewijs en sturen mag al vanaf 12 jaar, leuk voor de kids! Je hoeft geen borg te betalen en extra’s zijn beschikbaar op aanvraag. Alle boten zijn zeer wendbaar en eenvoudig te gebruiken.